Sunday, May 7, 2017

Avocado Bruschetta

Als lunch, als tussendoortje, als goestingske, zelfs als appetizer..  Dit past echt overal.


Het recept
The Recipe

Snijd de avocado in twee en lepel het vruchtvlees eruit.
Cut the avocado in half and spoon out the flesh into a dish.

Meng het goed met het limoensap, een beetje zout en peper.
Mash it up together with the lime juice, a little salt and pepper.

Smeer dit groene mengsel op een versgemaakte bruschetta of op een kant-en-klaar toastje. Strooi er nog wat fijngehakte peterselie over.
Smear the clumpy blend onto toast or bruschetta, or thick dark bread. Sprinkle with the parsley.


Wat je nodig hebt?
Ingredients

1 rijpe avocado
2 tl limoensap
4 bruschetta, of toastjes
Zout en peper
1 el fijngehakte peterselie


1 ripe avocado
2 tsp lime juice
4 slices of toast, or bruschetta
salt and pepper
1 tbsp fresh, chopped parsley

No comments:

Post a Comment