Als lunch, als tussendoortje, als
goestingske, zelfs als appetizer.. Dit
past echt overal.
Het
recept
The Recipe
Snijd de avocado in twee en lepel het
vruchtvlees eruit.
Cut the avocado in
half and spoon out the flesh into a dish.
Meng het goed met het limoensap, een
beetje zout en peper.
Mash it up together
with the lime juice, a little salt and pepper.
Smeer dit groene mengsel op een
versgemaakte bruschetta of op een kant-en-klaar toastje. Strooi er nog wat
fijngehakte peterselie over.
Smear the clumpy blend
onto toast or bruschetta, or thick dark bread. Sprinkle with the parsley.
Wat je nodig hebt?
Ingredients
1 rijpe avocado
2 tl limoensap
4 bruschetta, of toastjes
Zout en peper
1 el
fijngehakte peterselie
1 ripe avocado
2 tsp lime juice
4 slices of toast, or bruschetta
salt and pepper
1 tbsp fresh, chopped parsley
2 tsp lime juice
4 slices of toast, or bruschetta
salt and pepper
1 tbsp fresh, chopped parsley
No comments:
Post a Comment